MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2018 12:00

EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a renovat apartamentul fără să fi locuit în el. Amintirile l-au chinuit!

Distribuie

Văduvul Ilenei Ciuculete nu a apucat să locuiască împreună cu regretata artistă în noua locuință ce fusese aranjată după gusturile acesteia. Cornel Galeș și-a renovat apartamentul pentru a doua oară și abia apoi s-a mutat în el!

Înainte de dispariția fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, regretata artistă și soțul acesteia își cumpăraseră un apartament în care urmau să se mute, după ce ar fi fost aranjat așa cum își dorea cântăreața de muzică populară.

Cornel Galeș a decis să vorbească despre ce se întâmplă în familia Ilenei Ciuculete.


Cornel Galeș a decis să vorbească despre ce se întâmplă în familia Ilenei Ciuculete. „Am vrut să țin cât mai departe adevăruri de culise”

Artista  își transformase o cameră într-un dressing imens, pentru ținutele sale de scenă și-l proiectase fix pe gustul său. Până atunci, cei doi au continuat, cu acordul noilor proprietari, să rămână în vila pe care o vânduseră și în care-și petrecuseră întreaga viață. Artista a fost însă răpusă în doar câteva săptămâni de când a descoperit-o, de o boală nemiloasă. Văduvul Ilenei Ciuculete a încercat să se mute în noua sa casă, dar chinuit de amintiri, nu a putut dormi în apartamentul cel nou nici măcar o zi. Acesta a intrat în „economiile” avute și a investit o sumă frumușică, undeva la 30.000 de euro în acesta. Mai precis, Cornel Galeș și-a renovat apartamentul fără să fi locuit în el, după ce a stat, o bună perioadă în casa nașilor săi. Locuința acestuia dintr-un cartier rezidențial de lux și are mobilă de bună calitate, la fel ca și îmbunătățirile aduse.

Ce spune despre căsătoria cu blonda Vivi

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș și-a refăcut viața alături de șefa sa de la agenția de turism unde lucrează i-a devenit parteneră. Zvonurile că cei doi urmează să se căsătorească au și apărut, însă acesta le-a dezmințit.

„Sunt doar baliverne”, a declarat acesta pentru Libertatea.

S-a mutat în Spania

De când a rămas văduv, Galeș s-a plimbat prin toată lumea, atât singur, cât și în compania blondei Viviana. Acesta nu a mai călcat de ceva săptămâni prin apartamentul său. Motivul? Galeș s-a mutat în Spania, unde îmbină utilul (jobul său) cu plăcutul.

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Dolănescu 'onorează' casa tatălui său. Face chefuri până-n zori, cu șorici, jumări și palincă

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii