Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Din rău în mai rău! După operația la genunchi, Merișoreanu a ajuns din nou la cuțit!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Din rău în mai rău! După operația la genunchi, Merișoreanu a ajuns din nou la cuțit!

EXCLUSIV/ Din rău în mai rău! După operația la genunchi, Merișoreanu a ajuns din nou la cuțit!

A reușit să ajungă acasă intactă din junglă, după emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă aici e problema căci, de un an de zile, belelele se țin scai de Elena Merişoreanu.

De Florian Gheorghe,

IMG_4165 Zilele trecute artista a suferit o nouă intervenție la ligamentele de la piciorul stâng, operație nonchirurgicală efectuată cu laser la o clinică privată. Deși era în convalescență, la nici 24 de ore de la operație,  artista, în vârstă de 67 de ani, a reușit să urce pe scenă, ce-i drept asistată, vineri, la ”Zilele orașului Lehliu-Gară”, unde a fost îndelung aplaudată pentru curajul său.

În urmă cu nici o lună doctorii i-au reparat genunchiul, după un accident petrecut în vacanță, în Turcia, iar anul trecut s-a ales cu opt copci după ce a călcat în cioburi. Se pare că lungul mariaj cu un fost ofițer de poliție a călit-o îndeajuns încât să nu se sperie de orișice problemă.

IMG_4173

Close
Închide
  Close