Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Gigi Gheorghiu s-a întors acasă să-și sărbătorească onomastica 100% românește. A petrecut cu slănină și ceapă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Gigi Gheorghiu s-a întors acasă să-și sărbătorească onomastica 100% românește. A petrecut cu slănină și ceapă

EXCLUSIV/ Gigi Gheorghiu s-a întors acasă să-și sărbătorească onomastica 100% românește. A petrecut cu slănină și ceapă

Spectacol la Buftea, la conacul unde locuiește Gheorghe Gheorghiu, căci artistul și-a sărbătorit, într-un chef de pomină, numele și revenirea în țară, după mai mult de jumătate de an petrecut în Statele Unite.

De Florian Gheorghe,

4

Înconjurat de prieteni, solistul a organizat un barbeque party cu mult colesterol și ceapă verde, bunătăți special comandate și gătite de un bucător profesionist, la care a poftit în perioada cât a stat în Las Vegas și a ținut un regim drastic.

9A fost o dublă petrecere, căci, anual, este sărbătorit și tatăl artistului, la fel de veritabilul Gheorghe Gheorghiu Senior, care și-a alintat în permanență fiul aflat la a doua tinerețe, spre fâstâceala acestuia, ”puiul meu iubit”!

La petrecere au mâncat meniuri câmpenești laolală oaspeți din Germania și România, ba chiar un oficial al primăriei din Las Vegas, invitat special la chef. Petrecerea va avea o nouă etapă, la mare, unul dintre motivele pentru care a venit din însoritul Las Vegas.

 

 

 

 

 

 

IMG_3502

Close
Închide
  Close