Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Giulia Anghelescu trece la cratiță de Paște. “Drobul iese foarte bun, dar îmi ia foarte mult timp!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Giulia Anghelescu trece la cratiță de Paște. “Drobul iese foarte bun, dar îmi ia foarte mult timp!”

EXCLUSIV/Giulia Anghelescu trece la cratiță de Paște. “Drobul iese foarte bun, dar îmi ia foarte mult timp!”

Giulia Anghelescu își pune în evidență calitățile de gospodină cu ocazia zilelor de Paște. Artista a făcut progrese serioase în bucătărie, drept urmare a ajuns să pregătească mâncare și pentru prieteni.

Giulia Anghelescu trece la cratiță de Paște și pregătește bunătățile tradiționale. “O să fim acasă, cu cei mici, cu familia, o să gătesc, evident, ca în fiecare an, că nu scap de chestia asta!”, ne-a mărturisit artista. Cu această ocazie, am aflat că una dintre specialitățile vedetei la capitolul culinar este salata boeuf. Faptul că îi iese bună este o certitudine, întrucât prietenii i-au solicitat în mod explicit supliment din acest sortiment de mâncare, fapt ce a bucurat-o nespus.

“Salata boeuf este absolut spectaculoasă. De vreun an sau 2 am început să fac salată boeuf și pentru prieteni, pentru că mi se cere la pachet și atunci fac mai multă. În principiu, cam eu gătesc tot meniul de Paște. Mama ne ajută pentru că face cei mai buni cozonaci, dar, în rest mă ocup eu. Drobul nu este încă una dintre specialitățile mele. Iese foarte bun, dar îmi ia foarte mult timp. Încă nu m-am obișnuit cu rețeta și încă îmi petrec destul de mult timp încercând să îi dau de cap”, a declarat, pentru Libertatea, Giulia Anghelescu.

Nu a primit critici din partea familiei

Mamă a doi copii, cântăreața se străduiește ca meniul acestora să fie unul sănătos și diversificat. Preocuparea ei în bucătărie pare să fie apreciată atât de soțul Vlad Huidu, cât și de cei doi prichindei.

“Ei nu sunt pretențioși în general la mâncare, se mănâncă orice la noi, se mănâncă mult și bine, în principiu sănătos. Cei mici sunt îndrăgostiți de broccoli și de spanac, așa că sunt o mamă foarte norocoasă. În general nu prea fac figuri la mâncare. Nu m-au criticat niciodată până acum. Deci ori le-a plăcut, ori le-a fost rușine”, a adăugat amuzată Giulia Anghelescu.

Deși vedeta pregătește meniul de Paște, ne-a mărturisit cum reușește să nu acumuleze kilograme nedorite în această perioadă. “Eu așa fac: doar gust din toate preparatele, dar nu mănânc niciodată să mă satur”.

Citeste si: Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Close
Închide
  Close