Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Iri a făcut-o lată la aniversarea lui Jennifer Lopez! S-a dus cu o brunetă, dar a stat cu ochii doar pe fundul artistei!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Iri a făcut-o lată la aniversarea lui Jennifer Lopez! S-a dus cu o brunetă, dar a stat cu ochii doar pe fundul artistei!

EXCLUSIV / Iri a făcut-o lată la aniversarea lui Jennifer Lopez! S-a dus cu o brunetă, dar a stat cu ochii doar pe fundul artistei!

Irinel Columbeanu a avut ocazia să fie la doar câțiva metri de starul internațional, la petrecerea privată din Las Vegas a acesteia, acolo unde l-a dus prietenul său, Nick Rădoi.

De Ana Maria Păsat,

Cu siguranță că Irinel Columbeanu nici măcar nu visa sa aibă parte de o astfel de vacanță pe tărâm american. Afaceristul a stat zilele trecute doar la câțiva metri de Jennifer Lopez, numărându-se printre invitații la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere, grație prietenului lui, Nick Rădoi. Mai mult, deși Iri a fost însoțit de o brunetă sexy rău, acesta a fost vrăjit în special de posteriorul vedetei internaționale, pe care nu a scăpat-o din ochi, chiar dacă aceasta nu l-a ”onorat” nici măcar cu o privire.

tort jennifer

Afaceristul de la Izvorani a fost la fel de încântat când prietenul său l-a dus în Las Vegas. A luat la picior celebrele cazinouri și nu s-a lăsat până nu a recuperat toată suma pe care o pierduse la ruletă. ”Da, a fost o distracție plăcută. Am jucat, bineînțeles, și la cazinou. Am pierdut, dar nu ne-am lăsat până nu am recuperat tot. Deci până la urmă am plecat fericiți”, a mărturisit Nick Rădoi.

LOPEZ-1.jpg

I-a fost frică să iasă pe balcon!

Iri a avut însă o singură problemă în Las Vegas. A stat la etajul 54 al unui hotel de lux cu cea mai frumoasă priveliște posibilă, Afaceristului i-a fost însă teamă să iasă pe balcon și să admire peisajul!

Citeşte şi:

Close
Închide
  Close