MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2015 17:49

EXCLUSIV | L-a angajat pe Helciug profesor de chitară! Cântăreața Gina Pistol vrea să se și acompanieze

Distribuie

Nu puţine au fost vedetele ce i-au contestat momentele artistice din “Ferma vedetelor”, acuzându- l chiar că-şi promovează muzica prin intermediul show-ului la care participa. Dan Helciug, “trubadurul”, a avut însă şi acoliţi.
Gina Pistol a fost marcată de cântările sale pe ritmuri de chitară atât de tare încât a luat decizia să înveţe şi ea să mânuiască acest instrument. Aşadar, blonda l-a angajat să-i devină profesor imediat ce se termină show-ul.
Doar că, deşi a trecut ceva timp de atunci, Ginuţa a fost atât de ocupată cu planurile ei şi cu iubitul Alin Cocoş, încât nu şi-a făcut timp să-şi programeze lecţiile.

Trubadurul aşteaptă un semn de la blondă

”A zis şi Gina că vrea s-o învăţ să cânte la chitară, aştept un telefon de la ea. Probabil prin septembrie o să mă sune”, ne-a spus artistul, făcând haz de necaz.
Până atunci însă, Helciug exersează hiturile din ferma de la PRO TV acompaniat de bunele sale prietene Cristina Cioran şi Vica Blochina.
”Cred că pe Vica o ştiam dintr-o altă viaţă, când eu eram Ivan cel Groaznic, dar abia acum a reuşit să-şi spele păcatele, când mi-a spălat chiloţii şi ciorapii. Aş învăţa-o să cânte, dar cică îi lipseşte urechea”, a glumit Helciug.

Pasionată de muzică

Gina Pistol nu a ascuns niciodată faptul că e pasionată de muzică încă de când era mică şi chiar că ar fi tentată să şi cânte. ”Înainte să fiu copilă, am fost cântăreaţă! Şi acum cânt la anumite evenimente, dar sunt amatoare”, mai spunea aceasta.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii