Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Stela Popescu ar vrea să se opereze, dar o apucă groaza! „Mi-e frică să nu mă mai trezesc din anestezie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Stela Popescu ar vrea să se opereze, dar o apucă groaza! „Mi-e frică să nu mă mai trezesc din anestezie”

EXCLUSIV / Stela Popescu ar vrea să se opereze, dar o apucă groaza! „Mi-e frică să nu mă mai trezesc din anestezie”

Fără doar și poate, Stela Popescu se numără printre cele mai cochete artiste din România. Ajunsă la 80 de ani, marea actriță pune foarte mult accentul pe aspectul fizic și are grijă cum se prezintă în fața publicului ei. Conștientă însă că frumusețea de altă dată a început să pălească, Stela Popescu se gândește să apeleze la serviciile unui medic estetician.

De Denisa Macovei,

Stela popescu (3)

Din păcate, dorința Stelei Popescu, aceea de a se lăsa pe mâna unui chirurg estetician, a rămas la stadiul de vis. Marea actriță și-ar dori enorm să-și facă o serie de ajustări la nivelul feței și al pielii, însă mai așteaptă ca medicina să evolueze și să nu mai fie nevoie de anestezie generală pentru a putea intra în sala de operație.

Stela popescu (1)

”Nu că nu vreau să fac operații estetice. Ba chiar vreau, dar îmi este frică. Îmi este frică de anestezie, să nu mă mai trezesc. Aș vrea să-mi întind pielea de la gât și cearcănele, în rest nu am probleme. Am bust, nu am nevoie. Dacă ar fi vreo procedură prin care să nu mă adoarmă, m-aș duce”, a declarat Stela Popescu pentru LIBERTATEA.

Cu toate că există tratamente faciale care i-ar putea îmbunătății fermitatea pielii și fără anestezie generală, marea doamnă a teatrului românesc susține că nu are suficient timp de pierdut cu perioada de recuperare și amână mereu vizita la cabinetul esteticianului.

FOTO: Gabi Pătruț

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ La 80 de ani, Stela Popescu dezvăluie secretul părului ei bogat! A umblat 7 ani rasă pe cap, după ce a scăpat de moarte

Close
Închide
  Close