MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2017 13:00

Exclusivitate Libertatea.ro. Free Deejays si Lucian Barda lanseaza „Inima mima”, o piesa catchy rupta din realitate.

Distribuie

"Inima mima" spune povestea unui cuplu dispus să calce strâmb cu orice ocazie apărută. Piesa este compusă de Bogdan Tascau aka Dl. Problema, Lucian Barda (Bardasu) şi Rareş Varniote în studiourile Code Production şi lansat de label-ul Code Production.

În piesa „Inima mima”, băieţii relatează, prin figuri de stil, realităţile cu care se confruntă un cuplu care ia dragostea ca pe un joc palpitant, lăsând deoparte sentimentele reale de iubire.

Filmările videoclipului pentru piesa ”Inima Mima” au avut loc la platoul Mediaholic Studio, regizor fiind Răzvan Marinescu, ţinutele purtate de Free Deejays şi Lucian Barda au fost asigurate de Magda Mohamed. De make-up s-a ocupat Mihaela Marinescu.

Dl. Problema (Bogdan Tascau) face echipa cu Rareş Varniote în trupa Free Deejays, cu care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Bogdan a fost component al grupului Todomondo care a reprezentat România la Eurovision, cu piesa „Liubi, liubi, I love you”. La ediţia Eurovision 2007 băieţii s-au clasat pe locul 13.

De cealaltă parte, Lucian Barda este un tânăr jurnalist de 25 de ani care face voice-over pe spoturi publicitare şi ştiri, dar compune muzică şi versuri încă din copilărie. Pe Lucian l-aţi auzit în sute de reclame radio şi TV. În prezent, este vocea ştirilor de la o televizune din România. Lucian este compozitor şi textier la Code Production.

Comentarii