Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Soția lui Moga s-a întors la muncă. Voia să fie prezentatoare, dar a primit tot post de reporter
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/Soția lui Moga s-a întors la muncă. Voia să fie prezentatoare, dar a primit tot post de reporter

După ce a născut, Bianca Lăpuște a declarat că nu are de gând să renunțe ca la cariera ei pentru a se transforma într-o gospodină, însă, totuși, vrea să-i fie alături fiicei sale (care a împlinit 2 ani) în primii ani de viață. Cum concediul de maternitate s-a terminat, Bianca Lăpuște s-a întors la muncă, însă pe același post pe care-l ocupa în momentul în care a rămas însărcinată.

De Denisa Macovei,

Deși situația financiară a lui Marius Moga i-ar fi permis să stea în continuare acasă și să se ocupe de fiica ei, Bianca Lăpuște nu a vrut să se numere printre acele femei care renunță la carieră și viața socială pentru a se dedica doar copiilor. Așa că, imediat după ce s-au încheiat cei doi ani de concediu maternal, blonda s-a întors la trustul de pe Pache Protopopescu. Chiar dacă țintește la un job de prezentatoare de știri sau măcar co-prezentatoare la o emisiune, șefii i-au dat același post de dinainte de sarcină. Soția lui Marius Moga este reporter în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. În plus, Bianca îl ajută și pe soțul ei la show-ul „Vocea României Junior”, emisiune concurs unde Moga este în continuare jurat.

Bianca Lăpuște s-a întors la muncă în calitate de reporter

Chiar dacă muzica nu este mediul ei de activitate, se pare că Biancăi îi place să se implice în proiectele soțului ei, mai ales atunci când acesta lucrează cu copiii. Atât ea cât și Marius s-au schimbat complet de când în viața lor a venit fiica lor, Maria, devenind mult mai sensibili atunci când vine vorba despre copii. Cu toate acestea, Bianca încearcă să nu o neglijeze pe micuță și, atunci când merge la studioul soțului ei, de cele mai multe ori este însoțită de micuța în vârstă de doi ani.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Oana Roman ispitește bucureștenii chiar în mijlocul postului. „Este dezlegare la carne!”

 

Close
Închide
  Close