Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Experiența inedită trăită de Alina Sorescu la grădinița unde învață fetița ei | FOTO

Experiența inedită trăită de Alina Sorescu la grădinița unde învață fetița ei | FOTO

Cântăreața Alina Sorescu a trăit o experiență extrem de frumoasă la grădinița unde învață una dintre fiicele ei.

De Dana Aramă,

Alina Sorescu a mers la grădinița Carolinei, una dintre fetițele ei, pentru a le explica copiilor ce face și cu ce se ocupă. Experiența trăită la grădiniță a fost una extrem de plăcută pentru artistă.

„Încântată că astăzi le-am vorbit colegilor Carolinei de la grădiniță despre ceea ce fac eu profesional. După cum se vede, ea a fost ajutorul meu de nădejde!

Foarte frumoasă această inițiativă, în felul acesta, cei mici află ce fac părinții lor când nu sunt cu ei acasă :))”, a povestit solista.

Alexandru Ciucu este căsătorit cu artista Alina Sorescu, împreună cu care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, dar și unul dintre cele mai unite. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe, Carolina și Raisa.


Citește și:

OPINIE | Falsul ca temelie. PAH, despre impostura foștilor turnători ai securității, istoricul Lucian Boia și ex-președintele Traian Băsescu

Close
Închide
  Close