Mergi direct la conținut »
Faimoșii de la Exatlon au câștigat vila. Ce record au stabilit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Faimoșii de la Exatlon au câștigat vila. Ce record au stabilit

Faimoșii de la Exatlon au câștigat vila. Ce record au stabilit

Au fost momente de tensiune, duminică, la Exatlon. După o noapte petrecută la baracă, Faimoșii au venit hotărâți să câștige meciul de vilă și au reușit! Au învins echipa Războinicilor și au sărbătorit a zecea victorie în meciurile pentru vilă.

Războinicii au venit montați după o noapte petrecută la hotel. Au rămas în formula de șase concurenți care le permite să-și păstreze un avantaj la alegeri.

Meciul dintre Faimoși și Războinici a început în forță, așa că nu a durat mult până când au apărut conflictele între cele două echipe. În runda a doua, scorul era 5 egal.

Faimoșii au reușit să preia conducerea și au câștigat cel de-al zecelea meci de vilă cu scorul de 10 la 7, relatează Kanal D. Ultimul punct a fost adus de Costin Gheorghe împotriva lui Alex Stoica.

Află de ce Mario Fresh este la un pas de a părăsi Exatlon.

sursă foto: Kanal D


Citește și:

FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

VIDEO&FOTO/ La 80 de ani, o fostă asistentă gătește săptămânal pentru oamenii străzii. Viața de poveste a unui om simplu, pentru care „nu pot” nu există


 

Close
Închide
  Close