Mergi direct la conținut »
Fanii lui Kylie Jenner au făcut o pagină cu donații pentru a o ajuta să ajungă cea mai tânără miliardară "autorealizată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fanii lui Kylie Jenner au făcut o pagină cu donații pentru a o ajuta să ajungă cea mai tânără miliardară „autorealizată”

Kylie Jenner a strâns o avere impresionantă din imperiul pe care l-a construit cu produse cosmetice. Mezina clanului Kardashian a apărut pe coperta revistei Forbes, unde este prezentată drept cea mai tânără miliardară "autorealizată". Cu toate acestea, vedeta mai trebuie să strângă 100 de milioane de dolari pentru a ajunge la acest prag, iar fanii s-au gândit să-i sară în ajutor.

La vârsta de 20 de ani, Kylie Jenner se bucură de o avere impresionantă. Deși sora ei vitregă Kim Kardashian este mult mai cunoscută, Kylie nu se poate plânge. A reușit să ajungă pe coperta Forbes, fiind apreciată pentru linia ei de produse cosmetice. Această linie a ajutat-o să strângă o avere de 900 de milioane de dolari, ceea ce ar putea să o facă cea mai tânără miliardară „autorealizată”, titlu deținut până acum de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Fanii ei s-au gândit să o ajute să dețină mai rapid acest tilu, așa că au făcut o pagină de donații pe GoFundMe, unde au anunțat că se vor strânge bani pentru Kylie Jenner. Până acum nu au fost donați prea mulți bani, respectiv câteva sute de dolari, ceea ce înseamnă că până la 100 de milioane de dolari este o distanță foarte mare.

Desigur, nu toată lumea a apreciat acestă pagină. La fel cum nu toată lumea a considerat că Kylie Jenner este o „miliardară realizată”, căci provine dintr-o familie avută cu influențe foarte mari.

Close
Închide
  Close