Ioana şi Giovanni par că-şi spun “adio”


Între Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco este un sărut de despărţire, prin care cei doi îşi spun: “Nu cumva să mă uiţi!”. Este un sărut pasional, prin care îşi exprimă emoţii şi trăiri de oameni îndrăgostiţi.

Victor trece la acţiune


Bianca Drăguşanu este senzuală şi disponibilă pentru o relaţie. Ea se simte iubită şi este provocatoare. Alături de ea, Victor Slav îşi dă frâu liber sentimentelor, renunţă la inhibiţii şi trece la acţiune.

Cristina (Impact) e fericită


Cristinei de la Impact îi place să fie protejată, răsfăţată. Comportamentul ei denotă faptul că este mulţumită de ea, iar soţul o sprijină, este lângă ea şi la bine şi la rău, oricând e nevoie. Cei doi sunt fericiţi împreună.

Zăvo îl domină pe Răzvan


În această imagine, Oana sărută “agresiv”, posesiv, ceea ce denotă faptul că îi place să fie cea care conduce. E lipsită de inhibiţii şi îl ajută pe mai tânărul ei partener să dea viaţă fanteziilor sale. Răzvan este dominat în cuplu, este genul de bărbat care îi face pe plac partenerei.

Laura are nevoie de protecţie


Laurei Cosoi îi place să fie protejată şi răsfăţată de partener. Se simte bine în compania lui Cosmin, care are un comportament părintesc – o sărută pe cap. Cei doi îndrăgostiţi, deşi sunt în public, nu se feresc de privirile celorlalţi, ci transformă spaţiul public într-unul intim.

Pepe este posesiv


Sărutul lui Pepe este unul senzual, care exprimă iubire, protecţie şi apropiere. Zâmbetul lui relevă că este mulţumit, fericit şi sigur pe sine în relaţia cu nevasta lui. Mâna pe capul soţiei trădează un comportament posesiv, protector faţă de Raluca. El este capul familiei, asta este clar!

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor