MENIU CAUTĂ

Fiica Anamariei Prodan, pe urmele mamei sale. Sarah a făcut senzație la mare | FOTO

Distribuie

Sarah, fata mai mică a impresarei Anamaria Prodan, a făcut senzație la mare, acolo unde se află în vacanță alături de familie.

Sarah este fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan. Tânăra, care este o jucătoare de baschet foarte talentată, se află în România zilele acestea, alături de celebra ei mamă și de restul familiei.

Pe litoral, Sarah a făcut senzație cu apariția sa în costum de baie. Este la fel de frumoasă precum mama sa, Anamaria Prodan.

La mare, Sarah s-a fotografiat în aceeași ipostază ca mama ei, adică cocoțată pe o rățușcă gonflabilă, la piscină.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TVEste căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț,  Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Citește mai multe despre Sarah Dumitrescu, costum de baie, litoral și mare pe Libertatea.

Comentarii