Mergi direct la conținut »
FOTO | Fiica Andreei Esca a atras toate privirile la mare. Alexia Eram a fost cu iubitul la Mamaia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Fiica Andreei Esca a atras toate privirile la mare. Alexia Eram a fost cu iubitul la Mamaia

FOTO | Fiica Andreei Esca a atras toate privirile la mare. Alexia Eram a fost cu iubitul la Mamaia

Alexia, fiica celebrei prezentatoare de televiziune Andreea Esca, a petrecut mini vacanța de 1 Mai la mare, împreună cu iubitul ei. Mica vedetă a atras toate privirile.

Alexia Eram a intrat, fără voia ei, în atenția presei de când s-a născut, pentru că este fiica celei mai cunoscute prezentoare de televiziune din România, Andreea Esca.

De 1 Mai, Alexia a fost la mare împreună cu iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au petrecut într-un club din Mamaia, unde au fost prezente multe alte vedete.

Tânăra a ținut cont de faptul că toți cei prezenți în cluburile de pe litoral se întrec în ținute, așa că Alexia nu s-a lăsat mai prejos.

Ea a adoptat un look de bad girl: și-a împletit părul în mai multe codițe, a purtat cercei rotunzi de dimensiuni mari și un hanorac negru.

Feeling the night

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on

Alexia Eram a ajuns să o egaleze pe mama ei în ceea ce privește atenția presei. O dată cu relația pe care o are cu Mario Fresh, „fiul” adoptiv al lui Alex Velea, adolescenta a devenit o „țintă” a tabloidelor. Acest lucru nu o deranjează absolut deloc pe știristă, ba mai mult, Andreea Esca și fiica ei discută deschis despre orice apariție.


EXCLUSIV/ Ștefan de la Exatlon a fost model înainte de a deveni actor. „A făcut figurație într-un film la Hollywood”


 

Close
Închide
  Close