Acestea sunt cele mai așteptate filme de anul viitor:

Bad Boys for Life / Băieți răi pe viață (17 ianuarie)

Will Smith și Martin Lawrence fac echipă pentru a treia și ultima oară, în capitolul final al seriei „Bad Boys”.

Cândva inseparabili, agenții Marcus Burnett și Mike Lowery s-au cam distanțat în ultimii ani. Marcus a devenit inspector, în vreme ce Lowery instruiește tineri polițiști. Cu ocazia asta, cel din urmă își dă seama cât de mult a îmbătrânit.

Tocmai când se pregăteau să iasă la pensie, un vechi inamic al lor le dă de urmă și inițiază un plan de răzbunare. Cei doi agenți își încarcă armele pentru confruntarea finală, probabil cea mai explozivă de până acum.

A Quiet Place 2 / Fără zgomot 2 (20 martie)

După ce a dat lovitura în 2018 cu un horror atipic, care s-a dovedit a fi printre cele mai bune filme ale anului, regizorul John Krasinski se pregătește să lanseze partea secundă.

În frunte cu Emily Blunt, membrii familiei Abbot continuă să umble tiptil prin lumea invadată de monștri cu auz fin. Atenți să nu scoată vreun zgomot, protagoniștii vor descoperi că extratereștrii ce vânează după sunet nu sunt singura amenințare din umbrele acestui tărâm de coșmar. Lucrurile se vor complica!

Mulan (27 martie)

Disney continuă să-și reproducă pe bandă rulantă animațiile clasice, înlocuind personajele desenate de mână cu actori în carne și oase. În 2020 vine rândul lui Mulan să treacă prin această transformare.

Unul dintre cele mai emoționante și subapreciate filme marca Disney, „Mulan” spune povestea unei tinere chinezoaice care se deghizează în bărbat pentru a lupta pe front. Doar așa îl poate proteja pe tatăl său, un războinic bătrân care n-ar avea nicio șansă în fața cotropitorilor huni. Legea obligă fiecare familie să trimită câte un bărbat la înaintare, în vreme ce femeilor le este strict interzis să se amestece.

Yifei Liu, Donnie Yen și Jet Li își asumă rolurile principale în această reeditare a clasicei povești.

No Time To Die / Nu e vreme de murit (10 aprilie)

În 2020, Daniel Craig se va prezenta pentru ultima oară drept „Bond. James Bond”.

La cinci ani după capturarea lui Blofeld (Christoph Waltz), agentul 007 își ține armele în sertar și se bucură de o viață liniștită, ca un om de rând. Acesta e doar calmul dinaintea furtunii, pentru că un prieten al său din CIA îi cere disperat ajutorul pentru a recupera un savant răpit. Pare simplu pe hârtie, dar Bond știe că lucrurile nu stau niciodată la fel în practică.

Rami Malek și Ana de Armas se alătură distribuției din filmele anterioare, care-i mai include pe Ralph Fiennes și Naomie Harris.

Soul / Suflet (19 iunie)

Pixar, studioul care ne-a încântat în anii recenți cu „Inside Out”, „Up” sau „Coco”, va lansa un nou pretendent la Oscarul pentru cea mai bună animație.

„Soul” urmărește un profesor de muzică pe nume Joe (Jamie Foxx), care visează să devină cântăreț de jazz. Din păcate, un accident teribil pare să-i anuleze orice șansă.

Sufletul lui Joe ajunge blocat într-un soi de purgatoriu, unde se împrietenește cu un spirit copilăros. Mizând pe sprijinul acestei entități, fantomaticul Joe va face tot posibilul să revină în propriul corp, înainte ca timpul să se scurgă definitiv pentru el.

Top Gun: Maverick (26 iunie)

După treizeci de ani de pilotat la cel mai înalt nivel (literalmente) pentru Marina Americană, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) continuă să se împingă pe sine dincolo de limite, zi de zi.

Când i se cere să instruiască niște absolvenți ai școlii de elită Top Gun, în vederea decolării pentru o misiune imposibilă, Pete se simte propulsat într-un trecut dureros. Unul dintre studenții săi, supranumit „Rooster” (Miles Teller), este tocmai fiul regretatului coleg poreclit „Goose”.

Maverick se va război cu regretele sfâșietoare care-l bântuie, în vreme ce-i antrenează pe tinerii piloți pentru o misiune de-a dreptul sinucigașă.

Ghostbusters: Afterlife / Vânătorii de Fantome: Moștenirea (10 iulie)

După decenii întregi în care nu a fost înregistrată nicio activitate paranormală, un orășel liniștit se zgâlțâie din temelii ca urmare a unor seisme inexplicabile.

Doi copii cu poftă de aventură descoperă o strânsă legătură între ei și membrii echipei Ghostbusters, acei vânători de fantome care între timp au devenit mituri. Puștii vor dezgropa tehnologia inedită cu care veteranii capturau spirite rele, căci se pare că lumea are nevoie din nou de salvatori neînfricați.

Tenet (17 iulie)

Christopher Nolan, unul dintre cei mai apreciați regizori contemporani, e hotărât să ne topească creierii din nou cu un concept genial.

Povestea e învăluită în mister deocamdată, însă trailerul acestui thriller de acțiune ne oferă câteva indicii despre ce vom vedea la vară: spioni internaționali care nu joacă după regulile conveționale ale timpului.

Unele evenimente din clipul promo se derulează invers, ca și cum secundele s-ar scurge în direcția greșită, însă nu toate obiectele din jur se supun acestui format bizar. Oare antagoniștii au inventat vreo tehnică prin care să foloseacă timpul ca pe o armă?

West Side Story (18 decembrie)

Filme 2020 - West Side Story
Noul „West Side Story” / Foto: 2019 Fox and Amblin Entertainment

Un admirator al faimosului musical romantic din 1961, Steven Spielberg ne va prezenta anul viitor propria lui variantă a poveștii.

Adolescenții Tony și Maria se îndrăgostesc nebunește în New York-ul anilor 50, însă iubirea lor nu e privită cu ochi buni de cei din jur. Cei doi sunt afiliați unor găști rivale care luptă în ritm de dans pentru controlul cartierului.

Inspirat din „Romeo și Julieta” al lui Shakespeare, noul „West Side Story” îi are pe Ansel Elgort și Rachel Zegler în fruntea distribuției.

Dune (18 decembrie)

Filme 2020 - Dune
Scenă din „Dune” (1984) / Foto: Universal Studios

Îndrăgitul roman SF scris de Frank Herbert va primi o nouă ecranizare, după ce tentativa lui David Lynch din 1984 nu a fost pe placul publicului. De data aceasta, frâiele poveștii le preia talentatul Denis Villeneuve, franco-canadian care a rupt gura târgului cu „Blade Runner 2049”, „Arrival” sau „Sicario”.

Revizităm fantasticul viitor îndepărtat în care Paul, moștenitorul Casei Atreides, este însărcinat să protejeze cea mai valoroasă și vitală substanță din întreaga galaxie. Totul se petrece în cadrul unui imperiu interstelar, în care planete întregi sunt conduse de case nobiliare.

Top filme 2020 – Mențiuni onorabile:

  • Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn (7 februarie);
  • Furios & Iute 9 (22 mai);
  • Wonder Woman 1984 (5 iunie)
  • Last Night in Soho (18 septembrie);
  • Moarte pe Nil (9 octombrie);
  • Godzilla vs. Kong (20 noiembrie).

Sportivul din România pentru care Angela Merkel are o slăbiciune: „Mă întreba ce face fetița aceea talentată”
PARTENERI - GSP.RO
Sportivul din România pentru care Angela Merkel are o slăbiciune: „Mă întreba ce face fetița aceea talentată”
BOMBĂ! CEO-ul Pfizer, anunț de ultimă oră despre finalul pandemiei! Când se încheie, de fapt
Playtech.ro
BOMBĂ! CEO-ul Pfizer, anunț de ultimă oră despre finalul pandemiei! Când se încheie, de fapt
O româncă povesteşte cum s-a apucat de videochat şi a făcut 1 milion de dolari în câteva luni. Reacţia părinţilor când le-a spus adevărul
Observatornews.ro
O româncă povesteşte cum s-a apucat de videochat şi a făcut 1 milion de dolari în câteva luni. Reacţia părinţilor când le-a spus adevărul
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
HOROSCOP
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
VIDEO. Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: ”I’m sorry”
Știrileprotv.ro
VIDEO. Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: ”I’m sorry”
Impresiile unui polonez ajuns în Mioveni: ”Nu am întâlnit niciodata aşa ceva în Polonia”. Ce spune despre români
Telekomsport
Impresiile unui polonez ajuns în Mioveni: ”Nu am întâlnit niciodata aşa ceva în Polonia”. Ce spune despre români
(P) Power is Back! Energizează-te, fii tu însuți, fii cel mai bun!
PUBLICITATE
(P) Power is Back! Energizează-te, fii tu însuți, fii cel mai bun!