Smiley a vorbit despre colegul său și a recunoscut că Florin Călinescu va face parte din următorul sezon Românii au talent și că nimic nou nu se va produce în următorul sezon, cu privire la echipă.

 „Nu-i nimic nou. Sunt aceeași jurați. Va fi Călinescu în continuare”, a declarat Smiley pentru Click!

După ce Andra a anunțat că se retrage din juriul „Vocea României și în locul ei a venit Horia Brenciu, s-a speculat că  fosta vedetă Antena 1 îl va înlocui și pe Florin Călinescu la „Românii au talent, însă lucrurile nu au fost așa, iar Călinescu va fi văzut și în următorul sezon, la „Românii au talent”.

Florin Călinescu, membru al Partidului Verde

În luna iulie a acestui an, Florin Călinescu a fost ales membru a Partidului Verde, care a fost înființat în 2005 și a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea.

La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.

Citeşte şi:

FOTO | Consultări la Palatul Cotroceni. PNL, pregătit să preia guvernarea, cu Orban premier şi cu susţinerea tuturor partidelor, mai puţin PSD. Iohannis anunţă luni sau marţi premierul

10 lucruri personale pe care le-am învățat citind autobiografia lui Edward Snowden

Premiul Nobel pentru Pace 2019 a fost câștigat de premierul etiopian Abiy Ahmed, care a pus capăt războiului țării sale cu Eritreea

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu