MENIU CAUTĂ
23 Ian. 2019 11:03

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, declarația la care nimeni nu se aștepta. „Ca să intri în atenția lui, trebuie să fii un artist consacrat sau o femeie superbă, iar eu nu sunt nimic din toate astea”

Distribuie

Fosta iubită a cântărețului de muzică Gheroghe Turda a făcut noi declarații despre separarea de acesta. 

 

Gheorghe Turda a trăit o poveste de iubire cu solista de muzică populară Nicoleta Voicu, însă cei doi și-au spus adio zilele acestea. După separare, ambii au făcut declarații despre motivul care a dus la ruptură.

Nicoleta Voicu a  oferit detalii noi despre relația pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Artista a afirmat că a avut motive reale de gelozie.


„Singurătatea ucide. Dragostea a venit prima oară din partea dânsului. Știam de mult de dânsul, aveam câteva repere. A avut un curs firesc la început, n-am avut curaj să mă mut cu el. Am luat hotărârea să nu stăm între două adrese. Au fost două luni de cunoaștere. Viața lângă artistul Gheorghe Turda… te simți ca într-un carusel. Ești într-o mișcare continuă. Nu poți să stai încontinuu. Trebuie să ai timp și de tine, pentru hrana ta sufletească.

Ca să intri în atenția dânsului trebuie să fii un artist consacrat sau o femeie superbă, iar eu nu sunt nimic din toate astea. M-a făcut să mă simt inferioară, m-a subestimat. Mi-a oferit foarte puțină atenție, spre deloc, m-am simțit marginalizată.

Am avut motive reale de gelozie pentru că prin felul lui de a fi, tot timpul conectat, prins doar pe mesajele pe care le primea. Eu în momentul în care închid ușile, le-am închis pentru totdeauna”, a declarat Nicoleta Voicu la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.

Citește și: Viorica Dăncilă, o oră de mărturisiri în platoul „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii