Mergi direct la conținut »
Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, pe mâna medicului estetician. Anda Călin, nemulțumită de sânii ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, pe mâna medicului estetician. Anda Călin, nemulțumită de sânii ei

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, pe mâna medicului estetician. Anda Călin, nemulțumită de sânii ei

Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu și mama fiicei lui mai mici, se lasă pe mâna meidiclor esteticieni. bruneta își face augmentare mamară. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, Anda Călin, a decis că e timpul să treacă printr-o transformare din punct de vedere fizic. Bruneta s-a hotărât să se lase pe mâna medicilor esteticieni pentru a avea bustul pe care îl dorește și care a fost afectat după sarcină și după alăptare.

De Dana Aramă,


„Știu că totul o să fie bine. M-am decis din cauza unui complex, am avut niște sâni înainte, am alăptat, mulțumesc lui Dumnezeu că am avut lapte. Acum m-am decis. Eram foarte mulțumită înainte și mândră. Liviu e de acord, dacă asta îmi doresc eu, da, mă susține. Are emoții din cauza anesteziei generale. Am vorbit, mi-a urat succes”, a dezvăluit Anda Călin la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Acum, patru zile după operație copilul stă la Liviu, apoi va veni la mine și va sta cu mama și cu o prietenă, care mă vor ajuta. Nu vreau să exagerez, pentru ca sunt micuță, vrea ceva care să se potrivească cu fizicul meu. Toată lumea a fost de acord, mi-au spus că am nevoie”, a mai afirmat Anda Călin.

 

Liviu Vârciu a fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

Close
Închide
  Close