Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Amal Clooney și Cindy Crawford, de nerecunoscut la petrecerea de Halloween

FOTO | Amal Clooney și Cindy Crawford, de nerecunoscut la petrecerea de Halloween

Amal Clooney și Cindy Crawford au fost în centrul atenției la o petrecere de Halloween, organizată de Casamigos, compania de băuturi alcoolice înființată de  George Clooney și Rande Gerber, soțul modelului american. Cele două au optat pentru ținute extravagante inspirate din stilul disco.

Amal Clooney (39 de ani) și Cindy Crawford (51 de ani) au strălucit la petrecerea de Halloween, optând pentru ținute îndrăznețe, care le-au scos în evidență siluetele de invidiat.

Soția actorului George Clooney, care i-a adus pe lume pe gemenii Alexander și Ella în urmă cu patru luni, a optat pentru o ținută strălucitoare și nonconformistă. A purtat o salopetă lungă din paiete și părul vâlvoi, precum o adevărată divă disco.

La rândul ei, Cindy Crawford a ales o ținută în stil retro. Modelul a fost parcă un personaj venit direct din anii 70, iar ținuta a prins-o de minune. Alături de Amal Clooney și Cindy Crawford s-a fotografiat și Rande, soțul modelului american.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Bănică s-a împăcat cu Dumnezeu după ce a devenit mamă. „Am fost furioasă când mi-am pierdut părinții”


Close
Închide
  Close