MENIU CAUTĂ
28 Mai. 2017 23:30

FOTO EXCLUSIV/ Mirela Boureanu Vaida, fotografiată în exercițiul funcțiunii, fără bonă, cu doi copii plini de nevoi. O mamă cât două!

Distribuie

Mirela Vaida are o viață plină. Atât de plină, încât nu multe femei ar rezista la ritmul ei infernal. Două emisiuni live, a treia înregistrată, doi copii mici, doar un weekend liber și o dorință enormă de a fi mamă sunt câteva dintre reperele săptămânilor ei. Și, cu toate astea, e obosită, dar împăcată. “Asta mi-am dorit!”

Mirela Boureanu Vaida a fost fotografiată în exercițiul funcțiunii, ieri, în una dintre cele două zile în care este mamă full-time. Singură, fără ajutorul soțului sau al unei bone, vedeta Antenei 1 a dat dovadă de o vigilență ieșită din comun: cu mâna pe fiul ei de doar 9 luni și cu ochii după fiica de doi ani sau cu cel mic în brațe și proptea pentru cea mare, Mirela a făcut față cu brio tuturor provocărilor la care au supus-o Carla și Vladimir.

Este evident că nu-i ușor deloc, dar nu se plânge. Și-a făcut-o cu mâna ei, pentru că exact așa a dorit să-i fie viața. Asta e menirea mea de mamă. Nu mă plâng, asta mi-am dorit!', ne-a recunoscut Vaida. Iar ieșirile în parc sunt de departe cel mai așteptat moment al săptămânii.

În zilele lucrătoare, plec de acasă la 11.00 și termin munca la 20.30. Deci nu pot ieși cu ei nici dimineața, nici seara. Aștept vara cu zilele mai calde și mai lungi – ca să mă pot plimba cu ei până spre miezul nopții – și vacanțele la mare. Weekendurile sunt exclusiv ale lor. Sunt mamă full-time. Dacă nu ieșim în parc, îi iau la Teatrul de Revistă cu mine, acolo unde cânt', susține Mirela.

Iar zilele de weekend nu sunt doar plimbări în parc, că, deh, fiecare ieșire presupune mai bine de o oră și jumătate de împachetare și alte două despachetarea.

Mirela Boureanu Vaida, fotografiată în exercițiul funcțiunii. Ziua începe la 6.30

Așadar, când alte mame ar înfige și mai adânc capul în pernă, Mirela coboară din pat, ca să nu rateze ceva din viața celor mici. Dincolo de dorința mea de a mai dormi puțin, e dorința de a mă bucura alături de ei. Îi aud râzând și alergând prin casă și asta e tot ce-mi trebuie', spune Vaida. Zilele încep la 6.30, când se trezește Vladimir, și cresc în intensitate din prima oră.

Dimineața, eu îi îmbrac, eu îi schimb, eu îi spăl, eu le pregătesc de mâncare și le dau să mănânce, apoi plec la lucru. Tati îi plimbă, iar bona îi culcă'.

Adio, întâlniri romantice!

Și, evident, toată această implicare cere și sacrificii. Mirela Boureanu Vaida și soțul ei nu se mai bucură de viața socială de dinainte de copii.

Când simt că mi-e greu și mi-aș dori un moment de relaxare, poate o ieșire la terasă, la film, mă gândesc că am mai fost și altădată, tot din disperarea asta, și de fiecare dată stăteam ca pe ace cu gândul numai la copii, mă ridicam la jumătatea filmului și plecam la ei. Sau nu-mi cădea bine nici o întâlnire cu soțul meu, pe care o voiam romantică, pentru că tot cu gândul la ei stăteam', recunoaște Mirela.

Dar la capătul zilei este fericită și împlinită: Copiii mei îmi dau adevărata putere de a munci, de a nu mă plânge. Ei sunt toată bucuria zilei'.

Comentarii