Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV/Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume. „Fiica mea a spus că a fost cea mai frumoasă vacanță”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume. „Fiica mea a spus că a fost cea mai frumoasă vacanță”

FOTO EXCLUSIV/Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume. „Fiica mea a spus că a fost cea mai frumoasă vacanță”

După un an plin de proiecte și concerte, Loredana a găsit puțin timp pentru a petrece cu fiica ei, Elena. Și, cum îi place să aleagă câte o destinație exotică, Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume.

De Denisa Macovei,

Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume- Loredana executa mișcări de gimnastică ritmică cu un cerc

Alături de fiica ei, Elena, Loredana Groza s-a îmbarcat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, cu 18 etaje, 363 metri lungime și peste 228 000 de tone, un adevărat oraș plutitor, fiind prima vedetă din România care s-a bucurat de toate atracțiile uluitoare ale acestuia. Mama și fiica s-au cazat într-un apartament situat la etajul 14, de la balconul căruia au putut admira marea Mediterană. Așa cum îi este firea, artista a vrut să se bucure de fiecare atracție de pe vas și a făcut un program divers pentru fiecare zi petrecută pe mare. Dat fiind faptul că Loredana  a câștigat fabulos în luna decembrie și-a permis să se cazeze într-un apartament unde prețul începea de la 2300 de euro.

„Este pur și simplu un oraș plutitor, fascinant, în care ai absolut orice îți dorești. Fiica mea, Elena, spune că se simte cel mai bine în croazieră și că a avut cea mai frumoasă vacanță de până acum. Am fost împreună la un spectacol pe gheață, desfășurat pe patinoarul din centrul vasului, la un show de acrobații de tip Cirque du Soleil la Aqua Theatre, un amfiteatru imens în aer liber, și apoi la muzicalul Hairspray pus în scenă în sala de spectacole a vasului, care are peste 2000 de locuri”, a povestit vedeta care de altfel a și încercat câteva acrobații din zona de divertisment a vasului de croazieră.

Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume alături de fiica ei

În plus, artista a parcurs și o veritabilă călătorie culinară degustând din rețetele faimosului Jamie Oliver în cadrul restaurantului său, bucătărie japoneză, fructe de mare, grill, dar și bucătărie moleculară. Seara, după masă, Loredana și Elena s-au plimbat într-un parc imens, în aer liber, cu peste 12 000 de plante și copaci și pe o promenadă cu zeci de magazine. Dacă artista s-a bucurat de tot felul de spectacole, fiica ei a fost fascinată de cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, The Ultimate Abyss, la peste 45 de metri deasupra mării, unde se alunecă cu o viteză de aproximativ 30 km/h.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Irina Rimes vrea să-și aducă părinții în România. „Le iau o căsuță mică undeva la Sinaia sau Predeal”

 
 
Close
Close
Închide