MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2019 13:24

FOTO | Dezvăluiri șocante făcute de fratele lui Kevin Spacey: „S-a transformat în tatăl nostru, care ne-a violat”

Distribuie

Fratele cel mare a lui Spacey, Randall Fowler, în vârstă de 62 de ani, crede că fostul star al serialului "House of Card" repetă un model de comportament - cel al tatălui lor care i-a molestat pe amândoi atunci când erau copii, potrivit etcanada.com.

În emisiunea „Drew and Mike Show”, Fowler le-a spus prezentatorilor că acuzațiile aduse actorului „se aliniază” cu abuzul comis de tatăl lor, Thomas Geoffrey Fowler.”Ceea ce s-a întâmplat mi-a distrus mare parte din viaţa de adult. Fratele meu, în schimb, a devenit actor, a câştigat mulţi bani, putere şi influenţă. A folosit aceste lucruri pentru a-şi atrage prada, pentru a-și satisface viciul. A făcut orice să-și împlinească ‘nevoia’ și a scăpat făcând asta timp de 40 de ani”, a spus fratele lui Spacey.

De asemenea, Fowler a insistat că Spacey a copiat ce i s-a întâmplat în copilărie, devenind abuzator ca tatăl lui. Fowler a mai povestit că el a reușit să plece din casa în care s-a petrecut totul, dar că fratele lui mai mic a rămas acolo încă cinci ani, fără ca cineva să îl protejeze.

Fratele cel mare a lui Spacey, Randall Fowler

Fratele cel mare a lui Spacey, Randall Fowler (Foto: Northfoto)

Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de agresiune sexuală, el riscând o pedeapsă de 5 ani de închisoare. El este judecat după ce prezentatoarea Heather Unruh a declarat că Spacey i-a pipăit în zonele genitale fiul, în vârstă de 18 ani, într-un bar.

Anul trecut, după izbucnirea scandalului, Netflix a anunțat că actorul de două ori laureat al unui premiu Oscar a fost definitiv exclus din distribuția „House of Cards”.


VIDEO/ Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie! Codin Maticiuc: „La cursuri, profesorii ne spuneau să nu ajungem ca el”


 

Citește mai multe despre kevin spacey pe Libertatea.

Comentarii