Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, luată la întrebări de soțul ei. Ce declarații a făcut vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea, luată la întrebări de soțul ei. Ce declarații a făcut vedeta

Gabriela Cristea, luată la întrebări de soțul ei. Ce declarații a făcut vedeta

Gabriela Cristea a fost luată la întrebări chiar de soțul ei, muzicianul tavi Clonda. Acesta a avut primul episod al emisiunii sale online - 10 minute cu Tavi Clonda.

De Dana Aramă,

La prima sa emisiune, Tavi Clonda a avut-o invitată chiar pe soția sa, vedeta de televiziune Gabriela Cristea. Aceasta a făcut declarații despre cum este viața sa în acest moment. Ea a afirmat că deocamdată nu se întoarce la TV și că așteaptă un proiect de care să fie deplin mulțumită.

„Păi în afară că mă plimb desculță pe iarba noastră, pe gazonul nostru, și că mă bucur de viață, de tine și de copiii noștri, fac lucruri din astea mărunte. Nu mă întorc deocamdată în TV. În televiziune urmează să mă întorc. Deocamdată… Știu că le-am spus că o să mă întorc foarte repede, dar din păcate nu am un proect care să mă stimuleze așa și care să fie ceva șoc, șoc, șoc, senzațional…

Aș pleca și eu în concediu… Nu fac mare lucru, decât că mă relaxez și am grijă de copiii noștri, împreună cu tine. Dacă era să am grijă doar eu cred că eram leșinată la ora asta”, a declarat Gabriela Cristea.

„Dacă aș primi ceva care să mă stimuleze cu adevărat și care să fie cum sunt eu… Până atunci…”, a mai spus vedeta.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.


Citește și:

VIDEO | Gestul incredibil făcut de un miliardar american: Va plăti împrumuturile de studii pentru 400 de studenţi

Close
Închide
  Close