MENIU CAUTĂ
, de Mirela Dinica

Galyna Pînzari crede în energiile benefice: Galyna a consultat un specialist Feng Shui înainte să-şi deschidă noua afacere

Distribuie

Va aduna frumuseţea cu moda şi mâncarea, într-un singur loc, iar pentru ca afacerea să mergă bine, Galyna a apelat la Cristina Groza, singurul Maestru Feng Shui din România, pentru a afla dacă energiile pozitive din SPA-ul său sunt active şi o ajută să-şi pună mobilierul în funcţie de unde sunt situate energiile benefice. După ce a aflat în ce constă ştiinţa Feng Shui şi şi-a dat seama ca aceasta nu are nimic în comun cu ceea ce citise anterior întâlnirii cu Maestrul Feng Shui, Galyna vrea să-şi amenajeze spaţiul noului ei sediu ţinând cont de sfaturile acestuia.
Ea a înţeles cât de important este să foloseşti energiile benefice dintr-un spaţiu şi să aplici remedii pentru cele care aduc boala, piedici sau ghinion în afaceri, astfel că a apelat la singurul specialist cu certificare internaţională din România. Cristina Groza este Maestru Feng Shui şi îi va spune în mod avizat ce trebuie să facă pentru a se bucura de şi mai mult succes în carieră, dar şi cum îi va merge în plan familial şi al sănătăţii.

Comentarii