Mergi direct la conținut »
Geanina a fost eliminată de la Exatlon România. I-a făcut ochi dulci lui Ștefan, dar se cunoștea dinainte cu un alt războinic
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Geanina a fost eliminată de la Exatlon România. I-a făcut ochi dulci lui Ștefan, dar se cunoștea dinainte cu un alt războinic

Geanina a fost eliminată de la Exatlon România. I-a făcut ochi dulci lui Ștefan, dar se cunoștea dinainte cu un alt războinic

Geanina este ultima eliminată din concursul Exatlon România. După eliminare, au ieșit la iveală tot felul de detalii despre ea. Ultima eliminare de la concursul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a fost plecarea Geaninei, din echipa Faimoșilor.

De Dana Aramă,

Ea a fost propusă pentru ieșirea din competiție alături de Valentin Chiș și Cătălin Cazacu, dar până la urmă ea a fost cea eliminată.

Pe durata cât a fost prezentă în concursul Exatlon România, geanina a fost de mai multe ori în prim plan. S-a zvonit că între Geanina și Ștefan, din echipa Războinicilor s-ar fi înfiripat o idilă, după ce aceasta i-a făcut ochi dulci rivalului ei.

Acum, ies la iveală lucruri mai puțin știute despre Geanina. deși i-a făcut ochi dulci lui Ștefan, Geanina se cunoștea cu un alt războinic, de dinainte de competiție, și își făcuseră chiar planuri să iasă împreună. Este vorba de Alex.

„Din câte am aflat, Geanina vorbise cu Alex pe Facebook prin mesaje și păreau că vor ieși la o cafea, la un suc, și se pare că nu au mai ieșit”, a povestit Alina, fostă concurentă la Exatlon, despre Geanina.


Citește și: EXCLUSIV/Gheorghe Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, după succesul categoric al fiului său la alegerile de la FRF: „A pregătit «meciul» ca Jurgen Klopp!”


 

Close
Închide
  Close