Gemenii Alexander și Ella îi dau bătăi de cap lui George Clooney. “Ei nu plâng. Eu plâng mai des decât ei – de vreo patru ori pe zi, pentru că sunt atât de obosit”, a spus, în glumă, actorul de 56 de ani.

“Tot ce vor să facă este să mănânce, așa că nu prea am ce să le ofer decât un biberon din când în când (…), iar ei sunt fericiți. Am însă o admirație profundă pentru soția mea, pentru că îi alăptează și doarme aproape două ore în acest interval”, a continut George Clooney.

În același interviu acordat Daily Mail, actorul a recunoscut că era convins că viața de familie nu este pentru el. “Am crezut că viața mea se va axa pe carieră, nu pe relații. Apoi am cunoscut-o pe Amal”, a mai spus el.

Actorul a acordat acest interviu de la Festivalul de Film de la Toronto, unde a fost pentru a-și promova cel mai recent film. El a mai spus că este pentru prima oară când este departe de copii: “Iar soția mea îmi trimite poze și eu stau aici gândindu-mă: «Doamne, ce mi-aș fi dorit să fiu alături de copiii mei»”, a mai spus George Clooney.

Citește și: Misterul atacului sonic din Cuba se adâncește. Noi detalii despre cum au fost afectați diplomații americani