De Livia Lixandru,

În timp ce artista a vorbit public, în cadrul emisiunii de la Antena 1, actorul a preferat să trasmită un mesaj dur pe contul de socializare. Acum însă, acesta a făcut un gest neaștepat, uimindu-i pe cei care îl urmăresc.

După o perioadă lungă în care George Burcea și Andreea Bălan au decis să păstreze tăcerea cu privire la despărțirea lor, acum cei doi s-au hotărât să vorbească.

„În decembrie și-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel, a mai lipsit niște nopți de acasă”, a declarat artista.

„Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie (…) de o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară. Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut’, a mai spus Andreea Bălan, potrivit VIVA!

La rândul lui, George Burcea a reacționat la tot ce s-a vehiculat în presă, inclusiv la acuzațiile pe care le-a făcut tatăl lui.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

„După o perioada de 5 ani, am decis să pun capăt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață.

Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu inseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitătile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

Dacă despre mine care sunt aici, in B, lângă copii, spuneți ca i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau si mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?!

De ei ce spuneți?”, e doar o mică parte din mesajul transmis de George Burcea.

Însă la doar o zi după ce a postat acest mesaj, soțul Andreei Bălan a decis să îl șteargă de pe pagina lui, fără prea multe explicații.

Citeşte şi:

Al doilea om din Ministerul Sănătății lucrează la stat doar până la prânz! Horațiu Moldovan: „Nu este nimic în neregulă”

Judecătorul din dosarul Colectiv: „Instanţa reține și culpa concurentă a membrilor formaţiei Goodbye to Gravity”

Andreea Bălan și George Burcea se întâlnesc luni să-i rupă fiicei lor turta. Întâlnire de gradul zero în plin scandal!

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate