Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Gheorghe Gheorghiu o dă în lupte libere! Cum își omagiază cel mai bun prieten, un fost mare campion
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Gheorghe Gheorghiu o dă în lupte libere! Cum își omagiază cel mai bun prieten, un fost mare campion

EXCLUSIV/Gheorghe Gheorghiu o dă în lupte libere! Cum își omagiază cel mai bun prieten, un fost mare campion

Prietenie dincolo de moarte! Așa s-ar caracteriza legătura pe care Gheorghe Gheorghiu a avut-o cu cel ce a fost prietenul său, Ioan Dima, veteran sportiv în memoria căruia cântărețul susține o competiție unică și spectaculoasă, într-un spațiu original, singurul turneu de lupte pe plajă.

De Florian Gheorghe,

Artistul, la rândul său fost sportiv (puțină lume știe că, în anii liceului a făcut performanță ca atlet) a inaugurat ieri, pe plaja cunoscută de generații ”Perla Venusului”, Turneul internațional memorial ”Ioan Dima”, împreună cu fiul acestuia, fostul practicant de lupte, Dragoș Dima.

Aproape 100 de sportivi de toate vârstele, din România și țări învecinate au intrat sub semnul competiției, premiile fiind substanțiale. Devenită o tradiție la malul mării, turneul urmărește popularizarea stilului de lupte pe plajă pentru a deveni sport olimpic, de asemenea perfecționarea sportivilor pentru competițiile internaționale și întârirea legăturilor de prietenie între sportivi.

“Ioan Dima a fost un mare sportiv și e normal ca turneul ce-i poartă numele să lanseze alți campioni.Din păcate, a plecat prea devreme dintre noi, însă munca sa este continuată prin această competiţie pe plajă”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, prezență constantă încă de la prima ediție a evenimentului sportiv estival.

CITESTE SI:10 ani de la victoria junioarei Simona Halep la Roland Garros. Cum arată Elena Bogdan, învinsa din finală

Close
Închide
  Close