Mergi direct la conținut »
Gheorghe Turda vorbește despre starea sa de sănătate. "Tratamentul îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Turda vorbește despre starea sa de sănătate. "Tratamentul îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar"

Gheorghe Turda vorbește despre starea sa de sănătate. „Tratamentul îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar”

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a făcut declarații despre starea sa de sănătate. Artistul a mărturisit că se simte foarte bine.

De Dana Aramă,

Cântărețul de muzică populară a explicat că încă e sub tratament după operația prin care a trecut, dar se simte foarte bine.

„Eu sunt perfect sănătos. Încă din ianuarie încoace, de când am fost la control, doamna doctor a fost foarte mulţumită de evoluţia operaţiei mele. Am fost operat, a durat 40 de minute.

Tratamentul perfect, îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar. Îl fac exact cum mi s-a spus. Sunt liniştit. Mă ocup de activităţile mele artistice”, a spus Gheorghe Turda la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.


Citește și:

VIDEO/ Sacrificiul pentru o viață mai bună: 4 ani departe de familie și 100.000 de dolari pe care nu i-a văzut niciodată!

 

Close
Închide
  Close