Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Gigi Marga, sărbătorită la New York. Legenda muzicii românești a urcat din nou pe scenă, la 89 ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Gigi Marga, sărbătorită la New York. Legenda muzicii românești a urcat din nou pe scenă, la 89 ani!

VIDEO EXCLUSIV. Gigi Marga, sărbătorită la New York. Legenda muzicii românești a urcat din nou pe scenă, la 89 ani!

Legenda muzicii românești și una dintre primele vedete ale televiziunii publice, Gigi Marga a fost scoasă din centrul de îngrijire pentru bătrâni unde a ajuns recent și a fost sărbătorită cu fast la un restaurant românesc din New York. Marea artistă a împlinit 89 de ani!

De Florian Gheorghe,

Gigi Marga, un nume încă pe buzele multor români, majoritatea însă fără să știe despre prodigioasa carieră a artistei, a urcat din nou pe scenă și a susținut un recital cu melodii franțuzești. Repusă pe picioare de medici după ce autoritățile americane au găsit-o, la începtul anului, mai mult moartă decât vie, izolată din cauza neputinței, trăind în condiții iumane în propriul apartament, bătrâna doamnă a scenei dă semne că și-a revenit și se simte foarte bine. Artista, care trăiește de trăiește de 32 de ani în Statele Unite, a fost copleșită de emoție în momentul când zeci de români, dar și Gheorghe Gheorghiu, Igor Meșcoi și trupa sa Amor au aplaudat-o și i-au cântat ”La multi ani!”

 

Gigi Marga sărbătorită la New York!  Legenda muzicii românești a urcat iar pe scenă, la 89 ani!

Viața româncei  care a lăsat o lungă și prodigioasă carieră în țară, a luat o altă turnură, una apropiată depresiei, după ce a fost nevoită să abandoneze, în urmă cu trei ani, lunga sa carieră muzicală. Și-ar fi dorit să mai cânte însă, SUA, patria muzicii, duce lipsă de tarafuri ori formații de acompaniament românești iar, după o carieră muzicală de peste șase decenii a refuzat să cânte pe negative.

Gigi Marga a intrat în istoria muzicală românească încă din anii 60, când a lansat succesul ”Parfumul florilor de crin”

CITESTE SI:

EXCLUSIV/Destăinuirile lui Moni Bordeianu, omul care a înființat Phoenix. ”Dacă nu era bunica, probabil trupa nici nu exista!”

Psihologul Libertatea, despre cauza morţii lui Avicii. Psihologia Alcoolismului de Conjunctură, legătura dintre DJ şi Amy Winehouse, Whitney Houston sau Prince

 

 

 

 

Close
Închide
  Close