MENIU CAUTĂ

Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că acesta a murit. Incredibil ce mesaj a publicat

Distribuie

Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că acesta a murit. Katarina Dyer a postat pe contul de socializare un mesaj, fără să prevadă ce tragedie va avea loc în familia ei.

Atât fata, cât și frații ei aveau o relație specială cu omul de radio, chiar dacă acesta divorțase de mama lor în urmă cu trei ani.

Katarina Dyer  a distribuit, luni seară, chiar cu puţine ore ca jurnalistul să fie descoperit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, o poză cu următorul mesajul.

„Touch the water. Share this post or your mother dies in her sleep tonight” (n.r. Atinge apa. Distribuie acest mesaj sau mama ta va muri în somn în npaptea asta). În glumă, Petruța Gheorghe, mama ei și cea care i-a fost soție lui Andrei Gheorghe, a intrat în jocul adolescentei şi a comentat, pe Facebook: „Vedeți? a dat share și n-am murit:)))))”. La scurt timp, cele două au aflat cumplita veste.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Din primele cercetări se pare că jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, în baia casei sale.

Citește și

Primele imagini de la locuința lui Andrei Gheorghe

Familia lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a divorțat de două ori: „Am fost un tată destul de strict”

Cum arăta Andrei Gheorghe în tinerețe. Imagini de colecție cu fostul realizator TV și radio

Citește mai multe despre Andrei Gheorghe pe Libertatea.

Comentarii