MENIU CAUTĂ
, de Andreea Romaniuc Archip

Gravidă în 7 luni, Flavia Mihășan nu poate sta degeaba. „Fac pilates, merg la teatru, la operă, fac cumpărături”

Distribuie

Gravidă în 7 luni, Flavia Mihășan s-a retras de o vreme de la matinalul Antenei 1, pentru a se putea ocupa în tihnă de pregătirile necesare pentru sosirea primului ei copil. Fire activă, viitoarea mămică ne-a mărturisit că îi e greu să se adapteze programului de voie pe care îl are în această perioadă.

Flavia se poate considera o gravidă norocoasă, întrucât nu s-a confruntat cu grețuri și nici nu a luat mult în greutate: 7 kg în 7 luni de sarcină. Se simte bine și, prin urmare, nu stă locului o clipă.

„Concediul prenatal este o perioadă cu care încă mă acomodez. Nu am stat aproape niciodată liniștită, fără toată alergătura cu care eram atât de obișnuită, dar și eu, și bebe aveam nevoie de odihnă și de relaxare, în special acum, în ultimele două luni ale sarcinii. Chiar și așa, sunt destul de activă. Fac cursuri de pilates, merg foarte des la teatru, la operă și fac cumpărături pentru bebe, un lucru de care nu mă sătur”, a declarat, pentru Libertatea, Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan continuă să facă pilates

„Nu cred că voi sta acasă doi ani”

Flavia n-a luat încă o decizie în privința concediului maternal și nici bonă nu s-a apucat să caute. Vrea să ia aceste hotărâri după ce naște și vede cum și dacă se descurcă singură cu copilul. „Cel mai important pas acum este venirea bebelușului. Vom decide durata concediului în funcție de cum vom simți atunci, dar nu cred că voi sta acasă doi ani. Nu vrem să ne grăbim să luăm o decizie”, a explicat Flavia.

Flavia și iubitul ei vor deveni pentru prima dată părinți.

În privința numelui, vedeta Antenei 1 și iubitul ei, Marius Moldovan, încă nu s-au hotărât. Au două variante pentru băiețelul lor, dar… ” îl așteptăm pe bebe, abia atunci vom ști care i se potrivește”, spune viitoarea mămică.

Citește și:

EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

Citește mai multe despre Flavia Mihasan pe Libertatea.

Comentarii