MENIU CAUTĂ

Un fost model Playboy povestește cum i-a urmărit pe Trump și o prietenă de-a ei făcând sex

Distribuie

Un fost model Playboy povestește cum i-a urmărit pe Trump și o prietenă de-a ei făcând sex în timp ce magnatul era logodit cu Marla Maples, iar aceasta era însărcinată cu fiica lui Tiffany Trump, scrie Daily Mail.

Fostul Playmate Elke Jeinsen, în vârstă de 51 de ani, a povestit într-un interviu cum a stat in lenjerie intimă si i-a urmărit pe Donald Trump și pe prietena ei cea mai bună, modelul Playboy Barbara Moore, cum s-au dezbrăcat și au făcut sex în apartamentul milionarului din Manhattan

Elke Jeinsen și colega sa de cameră Playmate-ul Barbara Moore au fost invitate în vara anului 1993 la Trump Tower, acolo unde a fost martoră la scena de sex.

Modelul german povestește că era cu prietena ei la New York pentru o ședință foto și când au avut timp liber, Moore l-a sunat pe trump care le-a dus la cină, au băut câteva pahare de șampanie și apoi milionarul le-a invitat pe cele două în apartamentul său de lux, Trump Tower și în dormitorul său. „Vorbeam, râdeam, beam, stând pe pat și apoi a început să o dezbrace pe Barbara și să facă sex. După ce erau dezbrăcați nu mi-au mia dat deloc atenție. S-au băgat sub așternuturi și au început să facă sex”.

Jeinsen a spus că nu i s-a cerut să se li se alăture celor doi, dar a recunoscut că l-a început se gândise că poate o vor chema. Când a văzut că nu se întâmplă nimic s-a retras pe un scaun din colț, iar apoi a ieșit din cameră și a dormit în camera de oaspeți.

Barbara Moore, în vârstă de 49 de ani, a declarat la începutul acestei luni că a avut o aventură de șase luni cu președintele american, în timp ce logodnica sa, Marla Maples, era gravidă

Jeinsen, s-a referit la Trump ca „prietenul” lui Moore și afirmă că nici una dintre femei nu știa despre relația sa cu Maples. ”Când Barbara a aflat era în stare de șoc, pentru că, evident, nu i-a spus nimic despre asta”, a spus ea.

În ciuda acestui lucru, Jeinsen, ca și prietena ei de 30 de ani Moore, este un susținător al lui Trump. „Am votat pentru Donald Trump. Sunt un fan al lui Donald Trump, îmi place el „, explică ea.

Ea și Moore, care trăiesc în Phoenix, Arizona, sunt încă prietene apropiate și astăzi.

Donald Trump este implicat înt-un scandal după ce actrița de filme pentru adulți, Strmy Daniels, pe numele său real, Stephanie Clifford, încearcă să obţină în justiţie anularea unui acord de confidenţialitate încheiat între ea şi Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui SUA, acord menit să asigure tăcerea ei în legătură cu relaţia pe care aceasta a avut-o cu președintele american în 2006.

 


Citește și: O britanică și-a găsit mătușa de mult pierdută când i-a oferit unei bătrâne un cadou pentru împlinirea a 100 de ani


Citește mai multe despre model și Playboy pe Libertatea.

Comentarii