Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase, în vacanță cu iubita tinerică. Gestul incredibil făcut de fosta soție a sportivului, Amalia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilie Năstase, în vacanță cu iubita tinerică. Gestul incredibil făcut de fosta soție a sportivului, Amalia

Ilie Năstase, în vacanță cu iubita tinerică. Gestul incredibil făcut de fosta soție a sportivului, Amalia

Ilie Năstase pleacă în vacanță în Turcia cu iubita lui tinerică. Gestul fostei soții a sportivului, Amalia Năstase, spune tot despre încrederea pe care aceasta o are în actuala parteneră de viață a fostului mare campoion la tenis.

De Dana Aramă,

În vacanța din Turcia, la Istanbul Ilie Năstase și actuala sa iubită, Ioana Simion, nu pleacă singuri, ci însoțiți de Emma, una dintre fiicele sportivului cu Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase, Amalia, a fost de acord ca Emma să se relaxeze în compania tatălui ei și a actualei lui partenere de viață.

„Plecăm într-o vacanţă de relaxare la Istanbul. Vine şi fata cea mică a lui Ilie, Emma, cu noi”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Amalia Năstase a fost de acord ca Emma să-i însoţească pe cei doi în vacanţă, semn că actuala iubită a tenismanului i-a câștigat încrederea.

Pe vremea când Ilie Năstase era însurat cu Brigitte Sfăt, Amalia şi Brigitte au purtat non-stop un război.

Brigitte a acuzat-o în repetate rânduri pe Amalia că îl şantajează emoţional pe Ilie Năstase cu cele două fete, pe care ei le au împreună.

„Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei niciodată”, i-a scris aceasta lui Brigitte.

 

Ilie Năstase dezvăluia recent că fiicele lui se înțeleg perfect cu Ioana Simion.

„Regret că Ioana nu venit mai devreme în viața mea… Ioana m-a liniștit foarte mult față de cum eram înainte. E o femeie cuminte și este o doamnă față de celelalte cu care am fost.

Fetele mele au cunoscut-o pe Ioana, iar cea mare este destul de apropiată de ea. O să urmeze o vacanță în Turcia”, spunea recent Ilie Năstase în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte SfătFostul sportiv a dezvăluit de curând cum a cunoscut-o pe iubita lui tinerică. Totul a început la mare, într-un restaurant în care Ilie Năstase se afla împreună cu fiica lui, Emma.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare și imagini cu bebeluși scoși la cerșit, trimise de ofițerul de poliție care a coordonat operațiunea „Țăndărei” în UK: „E o perioadă tristă pentru Justiția din România”

 

Close
Închide
  Close