Mergi direct la conținut »
Imaginea care spune tot despre familia Anamariei Prodan. Impresara i-a cucerit pe toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imaginea care spune tot despre familia Anamariei Prodan. Impresara i-a cucerit pe toți

Imaginea care spune tot despre familia Anamariei Prodan. Impresara i-a cucerit pe toți

Anamaria Prodan i-a cucerit pe internauți cu ipostaza de familie pe care a postat-o în mediul online. Impresara a pozat fericită alături de soțul și de copii ei.

De Dana Aramă,

 

O familie unită și foarte fericită – asta arată cea mai recentă imagine publicată de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram. Vedeta apare alături de partenerul ei de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, și de trei dintre copiii.

„Minunile vieții mele ! ❤️❤️❤️#îmi iubesc familia #soțul perfect #copiii perfecți #familia perfectă”, a notat Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

Imaginea de familie i-a impresionat pe toți cei care urmăresc activitatea pe internet a impresarei.

„Întotdeauna valorile se mențin în timp acolo unde sunt. Valorile sunt oamenii”, „Întotdeauna dragostea nu moare niciodată”, „Așa vă stă bine vouă! Dumnezeu să vă ocrotească familia”, „Frumoasă familie”, „O familie reușită”, „O familie exemplară, luptătoare și foarte iubitoare”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close