Mergi direct la conținut »
Imaginea cu care Andreea Tonciu și-a cucerit fanii. Toți au fost încântați de ce au văzut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imaginea cu care Andreea Tonciu și-a cucerit fanii. Toți au fost încântați de ce au văzut

Imaginea cu care Andreea Tonciu și-a cucerit fanii. Toți au fost încântați de ce au văzut

Andreea Tonciu a reușit să capteze atenția prietenilor ei din mediul virtual cu o fotorafie în care apare fiica sa, Rebecca, care este foarte frumoasă.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu.  Cei doi au împreună o fetiță care se numește Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Bruneta a reușit să cucerească pe toată lumea cu o fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare. În imagine apare fiica sa, Rebecca, care este fermecătoare.
„Inima și sufletul meu!❤️❤️❤️Te iubesc mai presus de orice!❤️❤️❤️”, este mesajul cu care Andreea Tonciu a însoțit fotografia.


„O prințesă!”, „Ce frumoadsă e!”, „Măi, dar ce elegantă ești!”, „ce drăguță!”, ” ce frumoasă, elegantă și dulcică este prințesa ta, Andreea! Să-ți trăiască și să-ți aducă numai fericire și bucurie”, sunt mesajele primite de Andreea Tonciu la postarea făcută pe Facebook.

Citește și: Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spita

 

Close
Închide
  Close