MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 16:59

Incredibil așa ceva! Câte perechi de încălțăminte are Anamaria Prodan, toate de mare fiță

Distribuie

Anamariei Prodan îi place luxul și acest lucru se vede și din multitudinea de pantofi, sandale și adidași pe care le are.

Opulență în dressing-ul impresarei Anamaria Prodan. Vedeta le-a arătat internauților câte pereche de încălțăminte are. Dressing-ul acesteia este ticsit cu pantofi, sandale, adidași și poșete de la cele mai cunoscute și mai scumpe branduri.

Când au văzut cum arată dressing-ul Anamariei Prodan, unii dintre internauți i-au spus verde-n fațpă ce părere au despre faptul că vedeta se laudă cu lucrurile pe care le are.

„Anamaria, te respect pentru ceea ce ești, însă nu cred că se cade să ne afișăm așa bogăția. Asta o fac pițipoancele, de la tine lumea are alte așteptări”, „Nici nu sunt mulți pantofi acolo! Cred că ai pantofi în valoare de: o casă + o mașină + un cont drăguț în bancă!”, „Vai de cpul meu ce-i acolo!!!”, „Doamne, ți-ai deschide un magazin”, „Ce bogată ești, Ana!”, „Lauda de sine…”, „Rușiune! trebuie să fii foarte nesimțită să-și postezi garderoba pe Instagram”, „Tu ai magazin de încălțări acasă!”, „Mai dă și la săraci din ele, că săracii n-au nici măcar o pereche de papuci”, „Astea care aveți bani și multe averi… mai dați și la copiii necăjiți din România”, „Măi femeie, mai dă și tu de pomană că îți prinde bine. Dacă tot îți arăți garderoba. Lauda de sine nu miroase a bine”, „Văleu, au descărcat ăștia tirul la tine acasă???”, i-au spus internauții Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan este cunoscută publicului larg ca impresară și prezentatoare de televiziune.Vedeta este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.

  • CITEȘTE ȘI

Incredibil cât de frumoase sunt cele două fiice ale Anamariei Prodan! Uite câți bani le dă lunar mama lor!

Citește mai multe despre branduri celebre, dressing, fiţe, încălțăminte, pantofi și sandale pe Libertatea.

Comentarii