MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2012 08:24 , de Alina Guta

INCREDIBIL! Cătălina Ponor, probleme cu „soacra”! „N-am băiat de însurat!” Plus declaraţiile uluitoare ale portoricanului

Distribuie

În ciuda faptului că gimnasta Cătălina Ponor visează ca iubitul ei s-o ceară în căsătorie, se pare că Tommy Ramos vrea să mai aștepte până când îi va oferi inelul.

„Este adevărat că sunt implicat într-o relație cu Ponor, dar o luăm treptat, mai întâi, să ne cunoaștem!”, a declarat acesta, potrivit publicaţiei portoricane Primera Hora.
Cea care a fost de-a dreptul revoltată de ideea unei logodne între Tommy și Cătălina a fost chiar mama sportivului, care neagă vehement o astfel de posibilitate.

„Nu știu de ce se tot vorbește despre asta. Tommy este o persoană publică și văd acum că toată lumea vrea să-l ia de bărbat! Aud că aș fi venit prin România, că sunt prietenă cu mama fetei ăsteia… Da, ei se cunosc, dar nu se logodesc sau căsătoresc, nici vorbă! Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea. Iar cei care mă cunosc, știu că sunt ca o cloșcă protectoare pentru cei trei fii ai mei. Oameni buni, nu mai credeți tot ce se spune!”, a declarat mama gimnastului.
 

Citește mai multe despre Cătălina Ponor pe Libertatea.

Comentarii