MENIU CAUTĂ

Întâlnire de gradul zero între Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță. Ce au avut de spus cele două

Distribuie

Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță s-au întâlnit la o emisiune de televiziune, unde fiecare și-a spus părerea despre ce s-a petrecut la concursul Exatlon România.

Diana Belbiță a fost eliminată de la Exatlon și a avut parte de comentarii nu prea plăcute din partea colegului ei din echipa Faimoșilor, Giani Kiriță.

Giani Kiriță a explicat ulterior cum vede el eliminarea Dianei Belbiță de la Exatlon.

La o emisiune de nopate de la postul de televiziune Kanal D, Diana Belbiță s-a întâlnit cu mama lui Giani Kiriță, Niculina Ivan.

Cele două și-au spus foarte clar părerea despre cele petrecute la competiția Exatlon România.


 „Giani ținea la Diana. Nu cred că a făcut un complot să o dea afară de la Exatlon. Giani a văzut-o pe Diana ca pe fiica lui, nu ca pe o soră. El e tare în gură, dar e sufletist!”, a spus mamă lui Giani Kiriță.

 „Pe Diana o contrazic, a deranjat-o că a fost nominalizată. A început să plângă, e un copil, e normal. Dacă avea 40 de ani, nu ar mai fi plâns. Să te laude altcineva, nu mai spune tu că ești cea mai bună dintre fete. Larisa e mai bună decât ea pentru că înoată. Ea nu poate să înoate în ocean, a înotat în bazin ea. Între Larisa și Diana asta e singura diferență”, a adăugat ea.

 „Am încercat să îmi depășesc teamă de apa. Giani a fost lângă mine în momentele grele, apoi m-a dezamăgit când a început să spună toate lucrurile alea despre mine”, a explicat Diana Belbiță.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Citește mai multe despre diana belbita, giani kiriță, exatlon romania, Mama și replici pe Libertatea.

Comentarii