Mergi direct la conținut »
Întâlnire de gradul zero între Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță. Ce au avut de spus cele două
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Întâlnire de gradul zero între Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță. Ce au avut de spus cele două

Întâlnire de gradul zero între Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță. Ce au avut de spus cele două

Diana Belbiță și mama lui Giani Kiriță s-au întâlnit la o emisiune de televiziune, unde fiecare și-a spus părerea despre ce s-a petrecut la concursul Exatlon România.

De Dana Aramă,

Diana Belbiță a fost eliminată de la Exatlon și a avut parte de comentarii nu prea plăcute din partea colegului ei din echipa Faimoșilor, Giani Kiriță.

Giani Kiriță a explicat ulterior cum vede el eliminarea Dianei Belbiță de la Exatlon.

La o emisiune de nopate de la postul de televiziune Kanal D, Diana Belbiță s-a întâlnit cu mama lui Giani Kiriță, Niculina Ivan.

Cele două și-au spus foarte clar părerea despre cele petrecute la competiția Exatlon România.


 „Giani ținea la Diana. Nu cred că a făcut un complot să o dea afară de la Exatlon. Giani a văzut-o pe Diana ca pe fiica lui, nu ca pe o soră. El e tare în gură, dar e sufletist!”, a spus mamă lui Giani Kiriță.

 „Pe Diana o contrazic, a deranjat-o că a fost nominalizată. A început să plângă, e un copil, e normal. Dacă avea 40 de ani, nu ar mai fi plâns. Să te laude altcineva, nu mai spune tu că ești cea mai bună dintre fete. Larisa e mai bună decât ea pentru că înoată. Ea nu poate să înoate în ocean, a înotat în bazin ea. Între Larisa și Diana asta e singura diferență”, a adăugat ea.

 „Am încercat să îmi depășesc teamă de apa. Giani a fost lângă mine în momentele grele, apoi m-a dezamăgit când a început să spună toate lucrurile alea despre mine”, a explicat Diana Belbiță.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Close
Închide
  Close