Mergi direct la conținut »
Ioana Filimon, mesaj dur după ce a fost eliminată de la „Ferma”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Filimon, mesaj dur după ce a fost eliminată de la „Ferma”

Ioana Filimon, mesaj dur după ce a fost eliminată de la „Ferma”

În ediția de joi, 4 aprilie 2019, a show-ului Ferma, de la Pro TV, la duel au intrat Geanina Ilieș și Ioana Filimon. Cea care a părăsit competiția cu lacrimi în ochi, a fost Miss România 2016.

La câteva zile după ce a pierdut duelul cu Gianina Ilieș și a părăsit Ferma, Ioana Filimon a postat pe contul de socializare un mesaj dur, în urma criticilor primite pe conturile de socializare. Nu toți au susținut-o pe fosta miss, așa că pentru aceștia, ea a avut un mesaj tranșant.

„Bârfele sunt scornite de cei care urăsc, împrăștiate de idioți și crezute de prosti.” La ieșirea din Ferma, Ioana a dezvăluit că cel mai greu moment din competiție a fost cearta cu Brigitte, pe care o considera prietenă. Cu aceasta s-a înțeles foarte bine la început, apoi relația lor a degenerat. Zilele trecute, Ioana Filimon a făcut primele declarații, după ce a fost eliminată de la „Ferma” și a recunoscut că palma primită de la Cătălin Moroșanu, în timpul duelului cu Gianina, a luat-o prin surprindere, însă a motivat-o mai tare.

Citește și

VIDEO | După ce aleargă bucureștenii? După sănătate și stare de bine! Interviu cu Valeria Răcilă Van Groningen, sportiva care a adus cultura maratoanelor în România

 

Close
Închide
  Close