Mergi direct la conținut »
Ipostază incendiară cu "cea mai sexy fată de la Meteo". Are sau nu lenjerie intimă?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ipostază incendiară cu „cea mai sexy fată de la Meteo”. Are sau nu lenjerie intimă?

Yanet Garcia este o cunoscută fată de la meteo din Mexic. Senzuala tânără a încins atmosfera pe rețelele de socializare, după ce s-a pozat într-o ipostază extrem de provocatoare.

De Dana Aramă,

 

Yanet Garcia este supranumită de presa mexicană și nu numai ca fiind „cea mai sexy fată de la meteo din lume”. Tânăra are toate atuurile fizice nesare pentru a atrage privirile ca un magnet. Are un trup de nota zece, cu forme foarte bine modelate. Aparițiile sale sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.

Cea mai recentă ipostază în care Yanet Garcia s-a arătat în fața fanilor este una de infarct. Aceasta apare îmbrăcată într-un pulover albastru, cu motive specifice Crăciunului, însă în partea de jos a corpului aceasta nu poartă nimic.

Incendiara imagine i-a făcut pe prietenii virtuali ai vedetei să se întrebe dacă aceasta poartă sau nu lenjerie intimă.

Yanet Garcia știe foarte bine cum să-și incite fanii de pe rețelele de socializare, aceasta publicând adesea fotografii în care apare în ținute sumare și provocatoare.

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

 

Close
Închide
  Close