MENIU CAUTĂ

Iubita lui Adrian Sârbu se pregătește să dea din nou lovitura. Cristina Iacob este din nou pe marile ecrane

Distribuie

După succesul pe care l-a avut cu filmul Selfie, regizoarea Cristina Iacob, iubita omului de afaceri Adrian Sârbu se pregătește să dea din nou lovitura, de această data cu o continuare, Selfie69. Comedia pentru toate generațiile va avea premiera în cinematografe în luna mai.

Cu scenariul și regia semnată de Cristina Iacob, Selfie69 și-a anunțat premiera pentru luna mai a acestui an. Filmările pentru această peliculă au avut loc în primăvara anului trecut, au durat 33 zile și s-au desfășurat în peste 43 de locații din București și împrejurimi.

#selfie69_making of

„SELFIE69 a venit firesc, reacțiile spectatorilor, numărul lor mare present în cinematografe la SELFIE mi-au dat cea mai puternică motivați pentru un sequel. Publicul tânăr așteaptă povești scrise pentru el, personaje cu care să relaționeze direct, situații și povești care le aparțin. După premiera în cinematografe, mesajele de la spectator au început să vină: Când urmează continuarea? Ei bine, așteptatea va lua sfârșit din mai”, a declarant Cristina Iacob, regizoarea celor două filme.

După povestea plină de peripeții pe care au trait-o la mare, chiar înainte de BAC, cele trei personaje feminine din film, interpretate de Crina Semciuc, Olimpia Melinte și Flavia Hojda, trăiesc intens o nouă provocare: un pariu pe viață și…dragoste.

 

Citește mai multe despre Adrian Sârbu și cristina iacob pe Libertatea.

Comentarii