MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2017 11:45

Iubitul lui George Michael are interdicție să ia parte la funeraliile cântărețului: “Familia îl detestă”

Distribuie

Iubitul lui George Michael nu va putea să ia parte la funeraliile cântărețului, având interdicție chiar din partea familiei artistului care a decedat anul trecut, chiar în ziua de Crăciun, relatează Daily Mail.

Fadi Fawaz, cel care a găsit trupul neînsuflețit al cântărețului, nu este binevenit' la funeralii, a declarat o sursă apropiată de familia lui George Michael. Informația apare la o zi după ce înregistraea apelului de urgență în care Fadi anunță moartea cântărețului a apărut în presă.

Andros Georgiou, prieten din copilărie cu George Michael, a afirmat că familia artistului îl detestă pe Fadi. Fadi nu a fost cu adevărat iubitul lui. Nimeni nu a vorbit cu el, iar acum acesta pare să-și fi refăcut viața', a continuat Andros Georgiou.

El a afirmat că George Michael va fi înmormântat în costumul lui preferat, de culoare neagră', pe care l-a purtat în timpul turneului Symphonica.

Nu este clar însă când va avea loc înmormântarea, deși artistul a murit în urmă cu aproape două luni, pe 25 decembrie. Autorităţile britanice au luat decizia de a nu preda familiei îndoliate trupul neînsufleţit al artistului înainte de finalizarea testelor toxicologice, iar acest lucru s-ar putea întâmpla abia la finalul lunii februarie.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că 'teste suplimentare vor fi efectuate' şi că 'rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni'. Aceste analize vor stabili dacă George Michael avea droguri în organism, iar dacă asta a contribuit într-un fel la decesul său.

În decembrie, Andros Georgiou a afirmat, într-un interviu, că bănuieşte că artistul a murit în urma unei supradoze accidentale de droguri.  Andros Georgiou a mai spus că muzicianul reîncepuse să consume 'droguri puternice' în ultimele luni de viaţă, dar este convins că George Michael nu s-a sinucis.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul a murit în urma unei insuficienţe cardiace.

Citește și: Retrospectivă 2016 | Un an negru pentru lumea artistică internațională. Numele mari care ne-au părăsit

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii