Mergi direct la conținut »
Iulia, știai că are astfel de apucături? Salman Khan a bătut un bodyguard din nimic!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia, știai că are astfel de apucături? Salman Khan a bătut un bodyguard din nimic!

Iulia, știai că are astfel de apucături? Salman Khan a bătut un bodyguard din nimic!

Salman Khan este unul dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood, însă se pare că este o persoană violentă. Presa indiană relatează, pe larg, că acesta și-a plesnit, serile trecute, un bodyguard.

De Andreea Ciocanel,

Actorul a luat cina cu două bune prietene, Preity Zinta și Sussane Khan, serile trecute, iar la plecare cei trei s-au despărțit și au plecat spre mașinile lor. Însă, Salman a fost asaltat de jurnaliști și paparazzi, iar unul dintre bodyguarzii actorului a împins un om al presei pentru că se apropiase prea mult de star. Văzând incidentul, Khan s-a enervat și și-a pocnit imediat omul de pază pentru că s-a purtat urât cu reprezentanții presei.

Se pare că starul de la Bollywood a reacționat atât de violent, pentru că, în urmă cu ceva timp, a avut probleme serioase, după ce un alt bodyguard de-al său a fost violent cu jurnaliștii. Drept urmare,  publicațiile l-au boicotat pe actor pentru o perioadă.

Close
Închide
  Close