Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Jojo vorbește deschis cu copiii ei. „M-au văzut cu lacrimi în ochi, dar le-am explicat…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Jojo vorbește deschis cu copiii ei. „M-au văzut cu lacrimi în ochi, dar le-am explicat…”

VIDEO EXCLUSIV/ Jojo vorbește deschis cu copiii ei. „M-au văzut cu lacrimi în ochi, dar le-am explicat…”

Jojo promovează intens sintagma „te iubesc” prin intermediul bijuteriilor sau accesoriilor pe care le realizează, așa că a devenit extrem de uzuală pentru ea. Actrița are o relație specială cu copiii ei și le arată zilnic dragostea.

De Denisa Macovei,

Deși cei mai mulți evită să rostească cele două cuvinte, pentru Jojo este ceva natural să le zică zilnic celor dragi cât de mult îi iubește. „În fiecare zi le spun copiilor mei că îi iubesc. Mi se pare cel mai important mesaj din lume și mi se pare important să audă treaba asta de la noi, părinții lor, în fiecare zi. Îi spun și iubitului meu, normal”, ne-a spus Cătălina Grama, completând că deși sunt mici, copiii știu cum să îi întoarcă dragostea.

„Zora încă nu vorbește, însă Achim este foarte lipicios și da, spune „iubesc” destul de des. Nu chiar în fiecare dimineață, dar se întâmplă. Îmi vine să plâng când face gesturi din astea. Cred că o să mă emoționez până la 90 de ani. Să dea Domnul să trăiesc atâta. M-a văzut cu lacrimi în ochi, dar i-am explicat că și lucrurile frumoase te pot face să plângi”.  

Jojo are o relație specială cu familia ei  

Spre norocul ei, deocamdată fiul ei are doar ochi pentru ea. Chiar dacă în ziua de azi copiii sunt destul de precoce și au „relații” încă de la grădiniță, pentru Achim cea mai importantă femeie este mama lui. „Noi îl tot întrebăm, dar el ne povestește doar de colegii lui. E mic încă, nu înțeleg treaba asta cu iubitele. Achim este foarte burlac așa, este preocupat de treaba cu băieții, n-are încă treabă cu fetele. Chiar sunt curioasă cum se va dezvolta pe parcurs”, ne-a mai spus Jojo, care speră ca în viitorul cel mai apropiat băiețelul să învețe să fie mai darnic cu sora mai mică. „A fost un pic gelos pe ea la un moment dat, dar acum o iubește foarte mult. Și-a dat seama că în continuare este iubit, apreciat, prețuit. Mâncare nu o împarte cu ea pentru că Zora abia a început diversificarea, în schimb împarte multe lucruri cu ea, fructele să spunem, dar jucării nu. Și ea este topită după Achim. De fiecare dată când îl vede are o reacție cum nu are la niciunul dintre noi. Se uită către el ca la un Zeu și e toată topită”, a completat actrița.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu


Ce face Simona Halep în vacanță. Imagini inedite cu sportiva alături de câțiva prieteni | FOTO


 

Close
Închide
  Close