Mergi direct la conținut »
Julie Andrews a fost premiată pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneţia
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Julie Andrews a fost premiată pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneţia

Julie Andrews, în vârstă de 83 de ani, actrițacunoscută pentru rolurile din filmele "Mary Poppins" şi "The Sound of Music", a primit, luni, Leul de Aur pentru întreaga carieră şi a fost aplaudată de spectatorii prezenți la Mostra 2019.

De Andreea Radu,

„Mă consider binecuvântată că mi-am petrecut o mare parte din viaţa mea profesională în universul artei cinematografice”, a declarat actrița britanică.

„Încă mă minunez de faptul că eu am fost norocoasa fată invitată să interpreteze acele roluri minunate”, a adăugat Julie Andrews. potrivit Agerpres.

Julie Andrews a fost premiată pentru întreaga carieră (EPA)

Julie Andrews şi-a început cariera în copilărie, jucând în spectacole puse în scenă de teatrele aflate în cartierul West End din Londra, înainte de a juca în numeroase producţii teatrale şi pe Broadway, la New York.

Filmul „Mary Poppins” i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi a transformat-o într-un star internaţional.

Artista britanică a apărut apoi în alte două filme care i-au adus nominalizări la Oscar, „The Sound of Music” şi „Victor Victoria”, dar şi în comedia „The Princess Diaries” şi, recent, şi-a împrumutat vocea pentru un personaj din „Aquaman”, un film hollywoodian cu supereroi, lansat în 2018. 

Close
Închide
  Close