Mergi direct la conținut »
La ce are alergie Claudia Pătrășcanu. "Aveam mâncărimi și anumite pete pe corp"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

La ce are alergie Claudia Pătrășcanu. „Aveam mâncărimi și anumite pete pe corp”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a descoperit, în urma unor teste pe care le-a făcut, că este alergică la un fruct.

De Dana Aramă,

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre alergia pe care o are la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

Cântăreața a descoperit că este alergică la căpșuni în urma unor analize pe care le-a făcut după ce s-a trezit cu pete pe piele și cu mâncărimi.

„Am făcut mai multe teste… Mi-a ieşit 100% alergie la căpşuni, Aveam mâncărimi şi anumite pete pe corp. Până nu ne facem aceste teste alergologice nu avem cum să descoperim. Acum ştiu de ce trebuie să mă feresc… Îmi plac căpşunile, dar nu îndrăznesc, mi-e teamă”, a afirmat Claudia Pătrășcanu.

INFO

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006. Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău. Artista are doi băieți: Gabriel și Nicolas.


Citește și: INFOGRAFIE | Unde sunt investiţi banii din Pilonul II de pensii: Primăria Capitalei, Ministerul Finanţelor, Romgaz şi Volkswagen, printre beneficiarii contribuţiilor


 

Close
Închide
  Close