MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 21:09

Exatlon 7 decembrie 2018. Se joacă ”cel mai important joc de protecție”! Cosmin Cernat a dezvăluit ce se va întâmpla cu cele două echipe

Distribuie

La Exatlon, se joacă vineri seară "cel mai important joc de protecție". Acesta va determina echipa câștigătoare, iar Cosmin Cernat a prezentat ambele scenarii care vor duce la desemnarea echipei victorioase.

Prezentatorul de la Exatlon România a explicat ce se va întâmpla dacă oricare din cele două echipe , Faimoșii sau Războinicii, vor pierde proba, arată kanald.ro.

„Suntem, poate, în fața celui mai important joc de protecție! Poate fi, prieteni, ultimul! În cazul în care Războinicii câștigă, unul dintre cei doi băieți de la Faimoși, e vorba de Cristian Pulhac și de Yamato Zaharia, vor intra automat la duel și apoi unul va continua, iar noi trecem într-o fază mult așteptată și de voi și de concurenți.

E vorba de play-off! În care fiecare băiat și fiecare fată care va rămâne aici va concura individual, la Exatlon. Pe de altă parte, dacă vor câștiga astăzi Faimoșii, vom avea un duel la fete din echipa Războinicilor. Începe, așadar, în câteva minute, jocul de protecție cu trei Faimoși și șapte Razboinici”, a spus Cosmin Cernat.


Citește și: „Tatăl” adoptiv al Iuliei Dumanska acuză Federația Română de Handbal. Ioan Marta: „Nu mă ajută deloc”


 

Citește mai multe despre cosmin cernat, “Exatlon” și Faimosii pe Libertatea.

Comentarii