MENIU CAUTĂ
07 Apr. 2014 04:05 , de Dana Aramă

La un an după ce A FOST SĂLTAT de MASCAŢI pentru EVAZIUNE FISCALĂ, RANDI aşteaptă DECIZIA FINALĂ!

Distribuie

La un an de la cazul de evaziune fiscală în care a fost implicat, Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, şi fratele său, Alexandru, aşteaptădecizia de la DNA.
100.000, reprezentând impozit pe profit şi TVA aferentă, e prejudiciul estimat de procurori la începutul anchetei. Muzicianul a explicat, pentru www.ziarulring.ro, la ce soluţie se aşteaptă de la autorităţi, înainte de Paşte.
„În aproximativ două săptămâni se concretizează cazul, mai multe nu ştiu pentru că nu prea am fost implicat. Pe mine m-au lăsat cumva în pace când şi-au dat seama că nu am altă legătură cu locul acela decât cu numele. Şi în vreo două săptămâni se va pune punct. Cel mai probabil se va plăti un prejudiciu şi cam atât”, a declarat Randi.
Artistul, căruia i-au fost înapoiate, în august, computerele ridicate pentru cercetări, şi-a continuat activitatea la studio şi le pregăteşte surprize fanilor săi.
„Voi lansa un clip nou al lui Mike Angelo, apoi avem de lucru la studio. La Morandi avem piesa «Living Without You» («Trăind fără tine»), un pic mai energică, fresh, pentru că trendul în muzica house dance se duce spre un tip mai amplu. Videoclipul va fi regizat de Iulian Moga şi va ilustra o poveste frumoasă, iar eu şi Marius vom încerca să facem pe actorii. Rezultatul final va putea fi văzut cel târziu pe 1 mai”, a explicat Randi.

INFO

Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, va împlini 31 de ani pe 23 mai şi s-a născut la Piteşti. Este necăsătorit şi a devenit cunoscut în peisajul muzical autohton după colaborarea începută în 2004 cu renumitul compozitor Marius Moga, în proiectul Morandi.
Printre hit-urile băieţilor se numără piese precum „Beijo”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Save Me” sau „Colors”. Morandi au lansat până acum patru albume de studio, nouă single-uri şi nouă videoclipuri.
La inceputul lui 2011, Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv (Miruna). În octombrie 2011, Randi lansează `Anybody`, primul său videoclip din cariera solo.
 
 
 
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii